Capcana Mini Glue

Disponibilitate: Stoc terminat

1,74 RON
Pretul contine TVA
Capcana adeziva pentru insecte taratoare si soareci.
Dimensiuni: 53 x 78 mm

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Mini Glue

MATERIAL: Carton cu adeziv

DIMENSIUNI: 53 x 78 mm

Mini Glue este un carton cu adeziv care se utilizează în dispozitivul de monitorizare si capturare a insectelor Insect Monitor.
Ea ajută la capturarea rozătoarelor mici si la monitorizarea gândacilor si insectelor târâtoare fără utilizarea de otravă. Adezivul special pe care îl contine rezistă chiar si la temperaturi joase, asigurând eficientă în orice condtie climatică.

LOCURI DE UTILIZARE:
Este ideal de utlizat în toate locatiile unde nu se pot utiliza substante de origine chimică cum ar fi: industria farmaceutică, crescătorii de animale sau alte locatii frecventate de copii si animale.
Poztionati capcana împreună cu cartonul adeziv în apropierea usilor, crăpăturilor, beciurilor, tablourilor electrice, magaziilor, garajelor, cantinelor, birourilor si în celelalte perimetre infestate.

Mod de ambalare: 10buc

Furnizor Ekommerce Italia

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.0100
Producator Italia
Tip capcana Adeziva
Material Nu
Combate activitatea Soarecilor
Modalitate de ambalare 10 buc 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.