Mediclinics

Inca din 1974, in cadrul Mediclinics o echipa de profesionisti proiecteaza, dezvolta, fabrica si comercializeaza o gama larga de uscatoare de maini, dozatoare si dispensere si accesorii pentru baie.

La Mediclinics se investeste continuu in resurse umane si tehnologice pentru a produce produse ale caror materiale si proiecte grafice au fost adaptate la necesitatile stabilite in urma cercetarilor arhitrecturale si ingineresti dar si de catre clienti.

Proiectam si producem produsele Mediclinics pornind de la principii ergonomice, punand accent pe caracteristici de genul functionalitate, siguranta si anti-vandalism. Din punct de vedere estetic, Mediclinics ofera solutii pentru igiena si confort in cele mai diverse locatii, medii de lucru, integrandu-se perfect de fiecare data.

Pornind de la fabricile de productie din Spania, Mediclinics isi distribuie produsele in intreaga lume prin Mediclinics SA si filialele Mediclinics B.V. (in Olanda), Saniflow Corp. (Statele Unite) si Mediclinics Italia (in Italia). O retea foarte bine pusa la punct de furnizori garanteaza prezenta constanta a produselor Mediclinics in peste 80 de tari, garantand punctualitate si servicii personalizate pentru toti clientii Mediclinics.

Angajamentul Mediclinics fata de client nu ia sfarsit in momentul vanzarii produsului. Garantia produselor noastre necesita un serviciu flexibil si eficient pentru a satisface necesitatile pietei si a clientilor Mediclinics.