Insecticid Malakol, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

129,63 RON
Pretul contine TVA
Este un insecticid piretroid pentru uz civil a carrui principala caracteristica o reprezinta foarte buna sa performanta remanenta Substanta activa: Deltamethrin 0,75%. Se foloseste in concentratii de 1.5 - 3%.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Caracteristici
MALAKOL este un insecticid piretroid pentru uz civil a carrui principala caracteristica o reprezinta foarte buna sa performanta remanenta. Este recomandat pentru a fi folosit in interiorul si in exteriorul spitalelor, scolilor, institutiilor publice si private, cinematografe, magazine, industria alimentara, spatiilor de depozitare, zone cu gunoi, etc...
MALAKOL este extrem de activ impotriva insectelor zburatoare (muste, tantari,etc.) si taratoare (gandaci, furnici, pureci, painjeni, etc).
MALAKOL are de asemenea, o actiune eficienta impotriva larvelor.
Deltametrinul este un insecticid piretoid care actioneaza prin contact si ingestie. Actioneaza asupra sistemului central al antropodelor, avand si o puternica activitate de alungare asupra gandacilor.
Remanenta este legata de cativa factori importanti: tipul uprafetei tratate, gradul si tipul infestarii, temperatura si umiditate, dilutia si frecventa operatiunilor de curatenie.
Datorita absentei solventilor organici, MALAKOL nu are miros si nici culoare. Din aceasta cauza este ideal pentru tratarea suprafetelor sensibile.

Aplicaţii
Dilutia sugerata pentru folosirea :
-impotriva insectelor zburatoare: 120-130 ml. in 10 lt. de apa
-impotriva insectelor taratoare: 170-200 ml. in 10 lt. de apa

Pentru aplicarea pe suprafete poroase, 10 lt. de amestec sunt folositi pentru 100 mp. suprafata tratata, iar pentru suprafete neporoase sunt suficenti 4-5 lt. pentru aceasi suprafata. La pulverizarea substantei, se vor folosi pompe de joasa presiune,insistand asupra pulverizarii uniforme a solutiei pe suprafata tratata.

Toxicitate
Clasificare data de “THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”:
Deltamethrin Class II - LD50 (mg/kg): 135

 

Produs de Colkim, Italia

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Colkim
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Deltametrin
Concentratie Substanta Activa 7,5 gr../kg
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Nu
Modalitate de ambalare 1 litru
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.