Erbicid Phoenix, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Erbicidul Phoenix actioneaza asupra buruienilor in curs de germinare fiind absorbit de planta prin hipocotil si epicotil dupa care se transloca in zonele de crestere unde inhiba sinteza anumitor proteine.


Valabilitatea certificatului de omologare a expirat la data de 06.04.2011.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Phoenix

Substanta activa: acetoclor 900 gr/litru + AD 67 80 gr/litru

Caracteristici: Erbicidul Phoenix este formuat sub forma de concentrat emulsionabil. Contine 900 gr/litru cetoclor si se prezinta sub forma de lichid omogen de culoare violet, cu miros caracteristic. Phoenix este omologat pentru controlul buruienilor din cultura de porumb. Doza de aplicare este calculata in functie de continutul de humus din sol.

Mod de actiune: Phoenix actioneaza asupra buruienilor in curs de germinare fiind absorbit de planta prin hipocotil si epicotil dupa care se transloca in zonele de crestere unde inhiba sinteza anumitor proteine. Nu se recomanda a se aplica daca buruienile sunt rasarite. Pheoix ramane activ in sol pe o perioada de 10-12 saptamani de la aplicare. In anii cu primaveri racoroase si cu umiditate ridicata, anumite fenomene din fitotoxicitate pot aparea la nivelul frunzelor bazale. Plantele isi revin imediat ce conditiile climatice se inbunatatesc.

Plante tratate: Porumb, Floarea Soarelui

Buruieni combatute:

- buruieni monocotiledonate: Setaria spp. - Mohor, Echinochloa spp. - Mohor lat, Digitaria sanguinalis - Merisor, Sorgum halepense - Costrei (din seminte)

- buruieni dicotiledonate: Amaranthus spp. - Stir, Ambrosia artemisiitolia - Iarba parloagelor, Chenopodium album - Ciumafaie, Galinsoga parviflora - Busuioc salbatic, Portulaca oleracea - Iarba grasa, Solanum nigrum - Zarna

Producator: Makhteshim Agan Industries

Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Acetoclor, AD 67
Concentratie Substanta Activa 900 gr/litru + 80 gr/litru
Cultura floarea soarelui, porumb, sfecla de zahar
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Transatlantic Biosciences Corporation 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.