Lotus Marathon

Disponibilitate: Stoc terminat

50,81 RON
Pretul contine TVA
Dispencer pentru servetele de maini Marathon de la firma Lotus Profesional.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Lotus Marathon

Dispenser servetele hartie Marathon

Dispenserul servetele hartie Marathon este un alergator de cursa lunga care este adecvat pentru fiecare toaleta, economic si accesibil in mai multe variante. Orice sistem de servetele de maini cautati, sortimentul larg Marathon de la Lotus Professional va avea intotdeauna pentru dumneavoastra un produs adecvat si puteti fi sigur ca am acordat atentie igienei, administrarii cheltuielilor si confortului.

Puteti sa alegeti din trei dispensere servetele diferite ale lui Marathon: modelul mare si mic in realizarea masiva din plastic/ABS si modelul din otel inox pentru servetelele hartie de lux. Asta inseamna ca Marathon se potriveste in orice toaleta.

Avantajele dispenserului servetele Marathon:

Igienic
Intrucat fiecare servetel hartie se scoate din dispenser individual, utilizatorii intra in contact doar cu servetelul propriu, fara nici o transmitere a infectiei. In afara de asta, servetelele hartie raman in dispenser curate si uscate datorita protectiei exceptionale pe care o ofera acest dispenser.

Controlul cheltuielilor
Intrucat servetelele hartie sunt scoase in mod individual, utilizatorul va consuma mai putina hartie si dumneavoastra puteti completa stocul mai rar.

Satisfactia utilizatorului
Servetelele hartie Marathon se pot alege dupa doua calitati diferite ale hartiei - de la pur functionala, la cea de lux. In afara de servetelele hartie de maini standard, veti putea alege si servetelele HydraSoft care sunt deosebit de moi si confortabile. Oricare din servetele le-ati alege, puteti fi siguri ca ati facut cea mai buna investitie a banilor dumneavoastra..

Consumabile: Consumabile

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 2.0000
Producator Lotus
Tipul Aparatului: Dispenser Hartie 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.