In perioada
30 nov - 2 dec, echipa Botanistii este in concediu.

Program de sărbători!

În perioada 30 noiembrie - 2 decembrie, petrecem împreună cu familia sărbătoarea națională de 1 decembrie și Sfântul Andrei. Magazinul nostru va fi închis, dar veți putea plasa cu încredere comenzi în toată această perioadă. Comenzile le vom procesa și ex- pedia începând cu 5 decembrie.

Program sărbători!

Lonza

lonza-imagine

Avand sediul central in Basel, Elvetia, Lonza este un lider global in productia si in sprijinirea de ingrediente farmaceutice active, atat chimic cat si biotehnologic, precum si in controlul microbian. 

Lonza si-a construit reputatia cu ajutorul produselor de inalta calitate, de cercetare, servicii inovatoare. Din anul 1897, si-a combinat traditia elvetiana cu experienta la nivel mondial. Astfel,compania si-a adaptat ofertele pentru a va satisface nevoile dumneavoastra, care sunt in schimbare si pentru a tine pasul cu schimbarile tehnologice.

Viziunea companiei. Mentinerea pozitiei de lider cu ajutorul stiintei si al tehnologiei pentru o imbunatatire considerabila a calitatii produselor.

Misiunea companiei.  Lucreaza cu pasiune, foloseste tehnologii avansate, pentru a transforma stiinta in viata si in noi posibilitati pentru clienti.