Moluscocid Detia, 100 gr.

Disponibilitate: Stoc terminat

Detia este un moluscocid specific si selectiv, formulat sub forma de granule pe baza de drojdii superioare folosite ca atractant alimentar in combinatie cu un surfactant special care imbunatateste absorbtia substantei active la nivelul intestinelor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Moluscocid Detia

Substanta activa: metaldehida 4%

Caracteristici: Detia este un moluscocid specific si selectiv, formulat sub forma de granule pe baza de drojdii superioare folosite ca atractant alimentar in combinatie cu un surfactant special care imbunatateste absorbtia substantei active la nivelul intestinelor.

Mod de actiune si utilizare: Modul de actiune este de otravire prin ingestie, anesteziere si imobilizare, deshidratare prinsecretie in exces de mucus. Detia se descompune in final in CO2 si apa, nefiind poluant pentru mediul inconjurator. Acest moluscocid are perioada lunga de actiune, nu are restrictii privind intervalul de pauza pana la recoltare si nu afecteaza fauna utila (rame, carabide), continand un repelent pentru pasari. Moluscocidul Detia prezinta o doza usor de administrat si eficacitate mai ridicata a produsului datorita unei densitati optime a granulelor pe unitatea de suprafata. Tratamentele cu DETIA se incep cand apar semne ca daunatorul exista in cultura, in principal primavara si toamna. DETIA se aplica prin imprastiere la suprafata solului, manual sau mecanic. Rezultate maxime seobtin la tratamente in conditii de umiditate.

Plante tratate: Varza, Salata, Spanac, Fasole, Legume radacinoase, Rapita, Grau, Sfecla de zahar, Flori

Daunatori combatuti: Melci

Producator: Lonza, Elvetia

Informaţii adiţionale

Utilizare Populatie, Profesionala
Substanta Activa Moluscocide Metaldehida
Concentratie Substanta Activa 40 gr/kg
Cultura Nu
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Aplicare directa
Formulare RB - ready bayt
Modalitate de ambalare 100 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Lonza 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.