Lemon Glo mobilier

Disponibilitate: Stoc terminat

51,11 RON
Pretul contine TVA
Lemon Glo este un detergent concentrat pe baza de apa, care curata, protejeaza si face sa straluceasca la fiecare aplicare si care poate fi utilizat pe toate furniturile din lemn si chiar pe o mare varietate de alte suprafete.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ce necesitati satisface acest produs:
Pentru a conserva mobila simpla actiune de indepartare a prafului nu e suficienta. Aceasta are nevoie sa fie ingrijita in mod adecvat. Mobilierul de toate varstele necesita o ingrijire delicata pentru indepartarea murdariei si un strat protectiv care sa dea stralucire si splendoare, protejand de apa si de praf.
Descrierea produsului:
Lemon Glo este un detergent foarte concentrat pe baza de apa, care curata, protejeaza si face sa straluceasca la fiecare aplicare si care poate fi utilizat pe toate furniturile din lemn si chiar pe o mare varietate de alte suprafete. Nu se lipeste si nu lasa un strat uleios ci doar un miros proaspat de lamaie naturala.
Mod de utilizare
Aplicati o cantitate mica direct pe suprafete sau pe o carpa uscata sau putin umeda. Lemon Glo curata si protejeaza mobilierul, lemnul in general, suprafete vopsite, materialul plastic si suprafetele metalice. Distribuiti in mod uniform produsul pe intreaga suprafata, lasati-l sa actioneze pentru cateva minute in timp ce se usuca si indepartati-l succesiv cu o carpa moale si uscata. Agitati flaconul inainte de utilizare. In cazul lemnului poros sau in prezenta suprafetelor deteriorate, de exemplu in cazul mobilei mai vechi, Lemon Glo ar trebui aplicat inainte pe o parte care nu este vizibila.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) N/A
Greutate (Kg) 0.5000
Producator GNLD
Modalitate de ambalare 500 ml
Tip Dezinfectant Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.