Kyzone, capcana sobolani

Disponibilitate: Stoc terminat

20,47 RON
Pretul contine TVA
Capcana mecanica usor de folosit si reutilizabile impotriva sobolanilor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Capcana mecanica usor de folosit si reutilizabile impotriva sobolanilor.

Instructiuni de folosire:

        Se desface capacul capcanei si se inlatura protectia din recipientul pentru momeala. Se pune cu grija mancare sau orice fel de substanta atractanta pentru sobolani si se acopera. In pozitia armat capcana se pozitioneaza in zonele des frecventate de sobolani si este de preferat sa fie verificata frecvent. Dupa ce a prins un sobolan, se apuca capcana din coltul opus si se arunca sobolanul la gunoi dupa care se poate refolosi.

Mod de ambalare: 

-pachet de 1 bucata;

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.2000
Producator Kyzone
Tip capcana Mecanica
Material Plastic
Combate activitatea Sobolanilor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.