Insecticid Kwizda Nebelautomat

Disponibilitate: Stoc terminat

51,17 RON
Pretul contine TVA
Fumigatorul Kwizda Nebelautomat reprezinta o metoda moderna si foarte eficace de combatere rapida a daunatorilor din toate spatiile inchise.
Continut substanta activa: 7,2% cifenotrin

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Fumigatorul Kwizda Nebelautomat reprezinta o metoda moderna si foarte eficace de combatere rapida a daunatorilor din toate spatiile inchise; are aplicabilitate si spectru larg de actiune. Actioneaza prin contact si ingestie, afectand sistemul nervos al insectelor. Spre deosebire de fumigenele obisnuite pe baza de gaz propulsator sau combustie, fumigena Kwizda se activeaza pe baza de apa. Un alt avantaj este faptul ca nu are efecte secundare nedorite cum ar fi: murdarirea amenajarilor, a tapetelor, a covoarelor ori a mochetelor sau corodarea sau afectarea mobilei sau a aparatelor electrice.

Daunatori: insecte zburatoare (muste, viespi, tantari, molii) o doza de 20g acopera o suprafata de 250-340 m cubi; insecte taratoare (gandaci negri, purici, paianjeni) o doza de 20g acopera o suprafata de 110-140 m cubi

Continut substanta activa: 7,2% cifenotrin

Domenii de aplicare: depozite si hale, unitati comerciale, gospodarii, biblioteci, magazii si poduri, laptarii, grajduri goale, sere goale, vagoane goale, containere petru marfuri, cale de vase, avioane de marfa, depozite goale de cereale si de alte plante.

Mod de ambalare: doza de 20g sau 100g

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2000
Utilizare Profesionala
Producator Kwizda
Tipuri Aplicare Doze aerosol
Substanta Activa Insecticide Cifenotrin
Concentratie Substanta Activa 72 gr./Litru
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Nu
Tip stare Aerosoli 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.