Insecticid Kwizda Muscid 83 SG

Disponibilitate: Stoc terminat

36,89 RON
Pretul contine TVA
Kwizda Muscid 83 SG este un insecticid sub forma de granule solubile si este folosit in combaterea mustelor in incinta diferitelor tipuri de adaposturi animale.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Kwizda Muscid 83 SG este un insecticid sub forma de granule solubile si este folosit in combaterea mustelor in incinta diferitelor tipuri de adaposturi animale. Muscid 83 SG este un produs superior, in special prin tripla actiune de atractie exercitata cu ajutorul a doi atractanti alimentari si a unui feromen sexual. De asemenea Muscid 83 SG asigura o protectie indelungata in incintele in care este aplicat.

Mod de aplicare: in special la interior, dar poate fi folosit si la exterior, insa in acest caz se recomanta aplicarea in zone ferite de actiunea directa a razelor solare sau a ploii. Se aplica prin pensulare sau pulverizare.

Prin pulverizare - 300g Muscid 83 SG la o cantitate de 1,5-2,5L apa, in functie de gradul de infestatie. Se acopera o suprafata de 100 m patrati

Prin pensulare - 300g Muscid 83 SG se dizolva in 200ml apa. Amestecul obtinut se aplica prin pensulare pe suprafetele unde mustele stau sau tranziteaza, recomandandu-se realizarea a 25-30 de zone de momeala, avand 20/25cm , tinandu-se cont mai ales de tipul suprafetei pe care se aplica solutia dar si de configuratia spatiilor in care se aplica.

Domenii de aplicare: incinte pentru cresterea animalelor de orice tip: grajduri pentru bovine, porcine, pasari, ovine, iepuri, cabaline. De asemenea se poate aplica in incinte cu profil alimentar (abatoare, unitati de alimentatie publica, restaurante, cantine). Aplicarea in grajduri se face astfel incat furajele si animalele sa nu intre in contact direct cu solutia de lucru. Se trateaza aproximativ 1/3 din suprafata peretilor grajdurilor (o banda de aroximativ 50cm la aproximativ 2m inaltime de la podea, pe tocurile ferestrelor sau ale usilor, conducte). Este foarte important ca tratamentele sa se faca pe zone aflate in afara ariei de hranire a animalelor.

Mod de ambalare: bidon de 100g, 600g sau 900g

Produs de Kwizda Franta SAS, Franta

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Kwizda
Tipuri Aplicare Pensulare, Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Acetamiprid
Concentratie Substanta Activa 83 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Nu
Tip stare Granule 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.