Insecticid Kwizda Microcap

Disponibilitate: Stoc terminat

67,00 RON
Pretul contine TVA
Kwizda Microcap actioneaza prin contact si ingestie si este un insecticid hidrosolubil realizat printr-o noua tehnologie, respectiv microincapsularea substantei active.
Efectul superior cu o durata de pana la 4-5 luni al microcapsulelor Kwizda se datoreaza combinarii a doi factori.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Kwizda Microcap actioneaza prin contact si ingestie si este un insecticid - acaricid realizat printr-o noua tehnologie, respectiv microincapsularea substantei active. Efectul superior cu o durata de pana la 4-5 luni al microcapsulelor Kwizda se datoreaza combinarii a doi factori:
- microcapsulele permit eliberarea lenta si uniforma a substantei active pe suprafata tratata astfel ca produsul are un efect de durata
- bifentrin este o molecula foarte stabila la lumina si la diferite valori ale pH-ului, evitandu-se descompunerea substantei active

Daunatori: insecte taratoare (gandaci, furnici, capuse, purici, miriapode, paianjeni, acarianul rosu al gainilor) si zburatoare (molii, muste)

Domenii de aplicare: cu precadere la interior: locuinte, unitati industriale, spatii publice, depozite, subsoluri, centre comerciale, parcari subterane, magazine, mijloace de transport, restaurante, hoteluri, spitale, abatoare, etc. Datorita faptului ca nu pateaza si nu are miros permite tratarea discreta chiar si a zonelor delicate.

Continut substanta activa: bifentrin 3,15%

Mod de ambalare: Flacon de 240ml si de 1L

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Kwizda
Tipuri Aplicare Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Bifentrin
Concentratie Substanta Activa 31,5 gr./Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Nu
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.