Raticid Koderblocke DF

Disponibilitate: Stoc terminat

40,46 RON
Pretul contine TVA
Momeala raticida sub forma de blocuri cerate destinat combaterii rozatoarelor sinantrope (sobolani si soareci de casa)

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Koderblocke DF este momeala raticida sub forma de blocuri cerate destinat combaterii rozatoarelor sinantrope (sobolani si soareci de casa).

Domenii de aplicare: in special in zonele cu umiditate ridicata, dar si in spatii publice, spatii de locuit, depozite, parcari subterane, magazine, restaurante, hoteluri, spitale, scoli, gradinite, zone de colectare a deseurilor menajere, in grajduri, in zonele perimetrale ale cladirilor. Rodenticid profesional sub forma de blocuri cerate pentru deratizare colectivitati, industrie, HO-RE-CA, structuri sanitare, zona rurala, depozite agricole.

Substanta activa: difenacoum 0,005%

Plasarea in statii de intoxicare sau in locurile de aparitie cu precadere a rozatoarelor:

30 - 60 g/statie de intoxicare la soareci, amplasate la distante de 2 - 4 m departare.

150 - 450 g/statie de intoxicare la sobolani, amplasate la distanta de 6 – 10 m departare.

Datorita substantei active special creata pentru a ataca organismul rozatoarelor si a substantei repelente care ii confera un gust amarui, riscul de intoxicare pentru alte specii ce pot consuma accidental momeala este extrem de redus.

Se distribuie in cutii de 10kg (400 de buc a cate 25g fiecare).

 

Produs de Kwizda, Austria

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Kwizda
Substanta Activa Raticide Difenacoum
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Tip Raticid Cerat 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.