Insecticid Dobol Microcyp, 250 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

99,96 RON
Pretul contine TVA

Este un insecticid microincapsulat in suspensie concentrata pentru combaterea si controlul insectelor zburatoare (tantari, muste, molii) si insectelor taratoare ( gandaci de bucatarie, purici, paianjeni, plosnite de pat si acarieni).

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Este un insecticid microincapsulat in suspensie concentrata pentru combaterea si controlul insectelor zburatoare (tantari, muste, molii) si insectelor taratoare ( gandaci de bucatarie, purici, paianjeni, plosnite de pat si acarieni).

Substanta activa: 90 g/l Cipermetrin

Caracteristici:  Substanta activa a insecticidului este incaspulata in polimeri impermeabili in mediu apos, care devin porosi dupa uscare si au efect de lunga durata.  Insecticidul Dobol Microcyp contine milioane de capsule cu substanta activa in suspensie (1-2 milioane/ml). Capsulele eficientizeaza durata de actiune a insecticidului care nu mai depinde de suprafata tratata (PH, porozitate etc) sau conditiile climatice. Capsulele poroase sunt transportate de insecte in colonii iar acestea sunt rapid exterminate.

 Domeniul si aria de utilizare

- In domeniul igieniei publice in cladiri de birouri, magazine, fabrici, muzee, cinematografe, spitale (in spatiile care nu sunt ocupate), baze militare, vapoare , depozite de marfa.

- In industria alimentara: restaurante, cantine, fabrici de mancare.

- In spatii de locuit, inclusiv in bucatarii.

Doza de aplicare recomandata: Pentru protejarea unei arii de 100 mp, este suficient sa se trateze 20 mp cu 25 ml Dobol Microcyp dizolvat in 1 litru de apa.

Mod de aplicare: Produsul se pulverizeaza in zonele in care insectele prezinta activitate: colturi, fisuri, plinte, in spatele aparatelor de uz casnic.

Gandacii de bucatarie: Aplicarea este recomandat sa se faca in locurile calde, umede sau intunecate, favorabile proliferarii gandacilor.

Capuse si purici: Este recomandata aplicarea pe covoare, in jurul locurilor in care dorm animalele de companie si in spatiile in care se depoziteaza obiecte de curatenie ce au avut contact cu suprafetele infestate.

Tantari: Se recomanda aplicarea in apropierea surselor de lumina, sub paturi sau canapele, pe draperii si perdele.

Muste: Este recomandata aplicarea in jurul ferestrelor si usilor.

Paianjeni: Se poate aplica in spatiile inguste din jurul ferestrelor.

Molii textile si molii de alimente: se pulverizeaza in jurul si interiorul dulapurilor, pe usi si pe tocurile acestora, in sertare si pe podele. Aplicarea se face dupa indepartarea textilelor si alimentelor din zonele tratate. Este recomandat ca solutia sa se usuce si ulterior sa se repuna textilele si alimentele in zonele tratate.

Acarieni: Se recomanda aplicarea pe covoare, saltele si alte textile care ulterior vor fi acoperite si nu vor avea contact direct cu oameni sau animale. Solutia se lasa 2-3 ore pe zonele tratate pana se usuca.

Plosnite: Aplicarea se poate face pe cadrul patului, sub pat, pe plinte, in dulapuri, sertare, pe usi si pe tocurile acestora, in jurul ferestrelor, pe scaune si pe podeaua care a fost in contact obiectele contaminate. 

Pentru insectele de alimente ambalate: Este recomandata pulverizarea pe suprafetele care au contact cu ambalajul alimentelor (pereti, podele, rafturi).

Efectul biocid se produce la cateva minute de la aplicare. Dupa contactul insectelor cu suprafetele tratate, mortalitatea este de 100% :

- In mai putin de 1 ora, in primele 3 luni de la aplicare;

- In mai putin de 24 ore, intre 3 si pana la 6 luni de la aplicare.

Este suficienta o sigura aplicare pe an. In caz de reinfestare, este recomandat sa se aplice tratamentul 1 data la 6 luni. Daca suprafetele tratate sunt curatate sau sunt expuse factorilor atmosferici (usi, ferestre), se recomanda o noua aplicare o data la 1-2 luni.

 

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2500
Utilizare Profesionala
Producator Kwizda
Tipuri Aplicare Pompa de spate, Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Cipermetrin
Concentratie Substanta Activa 90 g/l
Concentratie de utilizare sub 1%
Combate activitatea Capuselor, Gandacilor, Moliilor, Mustelor, Paduchilor, Paianjenilor, Plosnitelor, Puricilor, Tantarilor
Modalitate de ambalare 250ml
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.