Insecticid Furnicid Gel (Kwizda Ameisengel)

Disponibilitate: Stoc terminat

13,65 RON
Pretul contine TVA
Momeala insecticida sub forma de gel pentru combaterea furnicilor pe baza de bifentrin

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Kwizda Furnicid Gel este o momeala insecticida sub forma de gel pentru combaterea furnicilor

Daunatori: Furnici. Se pun 4-5 picaturi pe metru patrat. Gelul se aplica sub forma de picaturi pe traseul de deplasare al furnicilor. In cazul in care este posibila localizarea musuroaielor se recomanda aplicarea picaturilor de gel la intrarea si in jurul tuturor zonelor de acces ale musuroiului.

Mod de aplicare: in special la interior, dar poate fi folosit si la exterior, insa in acest caz se recomanda aplicarea spoturilor de gel in zone ferite de actiunea directa a razelor solare sau a ploii. De asemenea pentru a mari efectul gelului se recomanda ca zonele in care se aplica sa fie curatate in prealabil si sa se incerce eliminarea altor eventuale surse de hrana pentru furnici. Este interzisa folosirea in acelasi timp cu aplicarea gelului sau dupa aplicarea lui a altor insecticide, in special a celor care preznta miros la aplicare.

Domenii de aplicare: gospodarii si locuinte (inclusiv bucatarii), scoli, spitale, gari, alte localuri publice, unitai gastronomice si hoteluri, unitati prelucratoare de alimente, birouri si cladiri comerciale

Continut de substanta activa: bifentrin 0,01%

Mod de ambalare: seringa de 5g si 20g

Produs de Kwizda Franta SAS , Franta

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Kwizda
Tipuri Aplicare Aplicare directa
Substanta Activa Insecticide Bifentrin
Concentratie Substanta Activa 0,1 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Nu
Tip stare Gel 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.