Spray luciu plante

Disponibilitate: Stoc terminat

17,22 RON
Pretul contine TVA
Formula speciala, care confera tuturor plantelor un luciu sanatos si de lunga durata.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Caracteristici:
Formula speciala, care confera tuturor plantelor un luciu sanatos si de lunga durata. Elimina praful si depunerile de calcar de pe suprafata frunzelor. Favorizeaza respiratia si absorbtia elementelor nutritive. Tine parazitii la distanta.
Utilizare:
Se utilizeaza pentru toate tipurile de plante, in special pentru palentele a caror frunze au suprafata netda. Nu se utilizeaza pe plante cu frunze paroase, moi sau suculente. Inainte de utilizare stergeti praful de pe frunze cu un burete sau o laveta umeda. Agitati bine recipientul inainte de utilizare. Pulverizati la o distanta de 20-30cm. Repetati operatiunea o data pe luna.

Informaţii adiţionale

Folosit pentru Plante de apartament, Plante verzi
Tip ingrasamant Aerosol
Compozitie Nu
Producator Verde Vivo
Modalitate de ambalare 1 unitate
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.4000 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.