Ingrasamant gazon Verde Vivo

Disponibilitate: Stoc terminat

11,77 RON
Pretul contine TVA
Ingrasamant Verde Vivo folosit pentru: gazon, plante, arbori ornamentali, arbuști și garduri vii, plante de grădină.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Caracteristici:
Acesta este un îngrășământ de pamant, special formulat pentru fertilizarea "programata" pe termen mediu și lung. Legatura dintre macroelementele sale promovează o creștere echilibrată a plantelor fără a crea tulburări vegetative sau fiziologice excesive.
Particolele de azot nitric și amoniacal sunt de natură să asigure, în colaborare cu fosforul, o crestere rapida si sanatoasa a plantelor. Conținut ridicat de azot uree, din care 7% în eliberarea treptată, permite să sprijine planta pentru o perioadă de 6 luni. Potasiu, usor asimilat, induce o consistență remarcabilă în țesuturi prin îmbunătățirea rezistenței plantelor la dezechilibre hidrotermice și a atacurilor dăunătorilor.
Prezența sulfului și a altor materii prime utilizate sunt de natură să asigure în nivelul pH-ului din sol sub-acizi. Fier și magneziu previn si trateaza cloroza ce poate aparea datorita lipsei sau disponibilitatii limitată a celor două elemente. Acest ingrasamant este folosit în special pentru fertilizarea de: gazon, plante, arbori ornamentali, arbuști și garduri vii, plante de grădină.
Ambalaj: 4kg

Informaţii adiţionale

Folosit pentru Gazon
Tip ingrasamant Granule
Compozitie Nu
Producator Verde Vivo
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.