Ingrasamant arbusti si conifere Verde Vivo, punga 1 kg

Disponibilitate: Stoc terminat

18,09 RON
Pretul contine TVA
Ingrasamant granular pentru plante verzi, arbusti si conifere

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ingrasamant organic-mineral cu continut scazut de clor.
Proprietati:
Este un ingrasamant complex din humus si minerale, cu efect imediat care furnizeaza sprijin plantelor prin reactii naturale. Acest ingrasamant consta din substante atent selectate, de origine animala si vegetala, trecute printr-un proces specific de descompunere in humus, ceea ce ofera plantelor un nivel ridicat de acizi humici si fulvici. Acesti acizi naturali reactioneaza cu elementele nutritive integrate in ingrasamant , formand macro molecule noi, protejate, care au caracteristica de a nu suferi pierderi prin solubilizarea provocata de interferente chimice, fizice si biologice din sol. Acestea sunt, de asemenea, dificil de eliminat prin spalare si , drept urmare, nu polueaza. De aceea potentialul nutritional este complet disponibil pentru nevoile efective ale plantei si pentru intreg ciclul de cultura.
Utilizare:
La plantare, amestecati in mod uniform produsul cu solul din groapa pentru plantare. Dupa plantare udati bine. Dupa plantare se uda abundent.
Plante deja plantate- distribuiti produsul si ingropati-l in primii centimetrii de sol lucrand cu atentie. La plantare utilizati 15-80gr/ groapa de plantare in functie de volumul gropii iar pentru plantele deja plantate se utilizeaza 40-200gr/planta in functie de marimea plantei.

Informaţii adiţionale

Folosit pentru Arbusti, Conifere
Tip ingrasamant Granule
Compozitie Nu
Producator Verde Vivo
Modalitate de ambalare 1 kg
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.