Concime orhidee, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

17,66 RON
Pretul contine TVA
Ingrasamant lichid pentru orhidee.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ingrasamant lichid pentru orhidee

Compozitie: Azot total (N)-7%, Azot nitric (N)-2%, Azot amoniacal (N)-2%, Azot ureic (N)-3%, Oxid de fosfat solubil in apa (P2O5)-7%, Oxid de potasiu solubil in apa (K2O)-7%, Bor (B)_0.05%, Cupru (Cu)-0.01%, Fier (Fe)-0.05%, Mangan (Mn)-0.01%, Zinc (Zn)-0.01%.

Caracteristici: Ingrasamant special pentru orhidee, favorizeaza inflorirea, mentine sanatatea plantelor, cresterea riguroasa si culoarea intensa, stralucitoare, a frunzei. Microelementele sunt prezente in forma activa ajutand la prevenirea deficientelor in substante minerale a solului sau efectul apei care este prea dura. Plantele vor ramane in starea cea mai buna pentru dezvoltare, fara ca frunza sa se ingalbeneasca sau sa-si piarda culoarea.

Mod de utilizare: Aplicat la radacina, dizolvat in apa, odata la 10 zile, de la intrarea in vegetatie pana la sfarsitul perioadei de vegetatie (de primavara pana toamna). Iarna, tratamentul este recomandat la fiecare 20 de zile. Utilizati, de preferinta, pe teren umed. Dozele recomandate sunt: o masura (un dop) la 3 litrii de apa.

Producator: Kollant

Informaţii adiţionale

Folosit pentru Orhidee
Tip ingrasamant Lichid
Compozitie Nu
Producator Verde Vivo
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.