Insecticid K-Othrine EC 15

Disponibilitate: Stoc terminat

94,01 RON
Pretul contine TVA
K-Othrine EC 15 este un insecticid piretroid, formulat pe baza de deltamethrin 15g/l, sub forma de emulsie concentrata in solventi organici.
Este formulat atat pentru aplicarea reziduala, cat si pentru atomizoare si termonebulizatoare, fiind de asemenea recomandat si pentru avio-tratamente.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

K-Othrine EC 15 emulsie concentrata pe baza de deltamethrin.

Caracteristici tehnice: K-Othrine EC 15 este un insecticid de contact si indigestie, cu un spectru extrem de larg de actiune. Este formulat atat pentru aplicarea reziduala, cat si pentru atomizoare si termonebulizatoare, fiind de asemenea recomandat si pentru avio-tratamente. Cu un raport excelent calitate-cost-beneficii, K-Othrine Ec 15 este conceput pentru o eficacitate maxima in conditii de securitate a spatiului tratat. Este recomandat pentru o utilizare profesionala fara restrictii la aplicarea pe vegetatie.

Utilizare: Se foloseste in zonele urbane pentru tratamentele multi-anuale. Eficient impotriva mustelor si a tantarilor in cazul aplicarii cu atomizorul, nebulizare sau cu pompa de joasa presiune. Este ideal pentru dezinsectiile spatiilor de depozitare, , subsolurilor si a scarilor de bloc, parcarilor subterane si in zonele industriale.

Daunatori vizati: Tantari, muste, simulidiae (Musculita neagra), Libelulelor, Gandacilor

Profil tehnic: Compozitie: 100 ml de K-Othrine EC 15 contine 1,5 g (1,7%; 15g/l) deltamethrin si coformulanti pana la 100 ml. Formulare: Emulsie concentrata (EC)

Dozajul insecticidului K-othrine EC15:
- ULV - 1000 ml K-Othrine EC 15 in 4-9 litri de apa pentru 10-12 ha,
- Ceata calda - termal fogging : 100 ml K-Othrine EC 15 in 5 litri solvent pentru 1 ha suprafata tratata,
- Tratament rezidual (zburatoare): 60-70 ml K-Othrine EC 15 in 5 litri de apa pentru 100 mp suprafata tratata,
- Tratament rezidual (taratoare) : 100-120 ml K-Othrine EC 15 in 5 litri de apa pentru 100 mp suprafata tratata.

Mod de ambalare: bidon de 5 litri

*destinat utilizatorilor profesionale

 
 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Utilizare Profesionala
Producator Bayer
Tipuri Aplicare Pulverizare, Termonebulizare, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Deltametrin
Concentratie Substanta Activa 15 gr./Litru
Concentratie de utilizare 1-2%
Combate activitatea Mustelor, Tantarilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.