Insecticid JuvenEX SV

Disponibilitate: Stoc terminat

39,70 RON
Pretul contine TVA
Doză aerosol de 150 ml pentru combaterea gândacilor şi puricilor inclusiv în zone sensibile. Contine: piriproxifen (1,2 g/kg), extract de piretru 25% (24 g/kg), piperonilbutoxid (30 g/kg).

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
piriproxifen (1,2 g/kg) + extract de piretru 25% (24 g/kg) + piperonilbutoxid (30 g/kg).
EFECT
Efect spontan imediat şi efect de alungare prin contactul cu stropii pulverizaţi.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafeţe.Substanţa activă naturală numită piretru irită puternic gândacii şi îi goneşte din ascunzători.Piriproxifen este un juvenoid uşor stabil, cu acţiune îndelungată (analog hormonului juvenil). Acesta perturbă
echilibrul hormonal al dăunătorilor, împiedică metamorfoza şi duce la sterilitate.
CANTITATE
O doză este suficientă pentru 80 m3 spaţiu la fumigarea automată, respectiv pentru 40 ml plintă de soclu la aplicarea manuală.
PARTICULARITĂŢI
Dotare cu cap pulverizator „A” pentru fumigarea automată.Suplimentar se livrează capul pulverizator „I” cu canulă spray de 23 cm lungime.Acţiune pe termen lung prin juvenoidul bioactiv, specific pentru distrugerea insectelor dăunătoare – siguranţă mare pentru oameni şi animale de casă.Destinat şi zonelor sensibile (locuinţe, birouri, şcoli, grădiniţe, bucătării şi spaţii alimentare etc). Sunt mentionate capetele pulverizatoare dar nu sunt evidentiate in desen (“A”)
AMBALAJ
Cutie de carton cu 12 doze pulverizatoare.
În curs de autorizare.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Doze aerosol
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru, Piriproxifen
Concentratie Substanta Activa 24 gr./Litru; 30 gr./Litru; 1,2 gr./Litru
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip stare Aerosoli 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.