Insecticid JuvenEx Gel

Disponibilitate: Stoc terminat

81,09 RON
Pretul contine TVA
Momeală sub formă de gel pentru combatarea gândacilor din orice fel de încăperi. Substante active: bendiocarb (8 g/kg) + piriproxifen (1,2 g/kg)

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
Bendiocarb (8 g/kg) + piriproxifen (1,2 g/kg)

EFECT
Efect rapid prin ingerare. Menţinerea efectului prin oprirea creşterii, respectiv sterilizare. Transmiterea substanţei active la alţi gândaci prin hrănirea uzuală cu excremente de gândaci, prin canibalism, impulsul de explorare şi comportamentul de agregare (efect domino/în cascadă).Efect extrem pe termen lung prin atractivitate incipientă şi remanentă.

CANTITATE
Numărul de picături de gel depinde de puterea şi densitatea atacului.Cca. 0,05-0,1 g/loc de momeală (de mărimea unei boabe de linte).

PARTICULARITĂŢI
Efect de durată prin pirifroxifenul analog hormonului juvenil. La femela gândacului anulează perioadele de abstinenţă condiţionate genetic. Astfel împiedică metamorfoza şi produce sterilitate. Destinat tuturor zonelor sensibile.Siguranţă mare pentru oameni, animale şi mediu.Utilizare precisă, fără probleme – chiar şi în timpul programului de lucru. Se livrează în cartuşe de 30 g.

În curs de autorizare.

 

Produs de Frowein, GermaniaNU MAI ESTE AVIZAT

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.2000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Aplicare directa
Substanta Activa Insecticide Bendiocarb, Piriproxifen
Concentratie Substanta Activa 8 gr./Kg; 1,2 gr./Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor
Modalitate de ambalare 30 g
Tip stare Gel 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.