Insecticid Juvenex EC

Disponibilitate: Stoc terminat

302,70 RON
Pretul contine TVA
Soluţie de stropit (concentrat emulsie) pentru combaterea gândacilor şi a puricilor – inclusiv în zone sensibile. Contine: piriproxifen 10 g/l, extract de piretru 25%, piperonilbutoxid 552 g/l

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
piriproxifen (10 g/l) + extract de piretru 25% (276 g/l) + piperonilbutoxid (552 g/l).
EFECT
Efect spontan imediat şi efect de alungare prin contactul cu stropii pulverizaţi.Efect pe termen lung prin contactul cu stratul depus pe suprafeţe.Substanţa activă naturală numită piretru irită puternic gândacii şi îi goneşte din ascunzători.Piriproxifen este un juvenoid uşor stabil, cu acţiune îndelungată (analog hormonului juvenil). Acesta perturbă echilibrul hormonal al dăunătorilor, împiedică metamorfoza şi duce la sterilitate.
CANTITATE
2% la purici, respectiv 3% la gândaci, diluat cu apă (100, respectiv 150 ml concentrat/5 l apă). 15-100 ml soluţie de stropit/m2 în funcţie de tipul suprafeţelor.
PARTICULARITĂŢI
Acţiune pe termen lung prin juvenoidul bioactiv, specific pentru distrugerea insectelor dăunătoare – siguranţă mare pentru oameni şi animale de casă. Soluţie foarte puternică.
Destinat şi zonelor sensibile (locuinţe, birouri, şcoli, grădiniţe, bucătării şi spaţii alimentare etc).
AMBALAJ
Bidon de plastic pentru dozare, a 500 ml, canistră de plastic de 5 l.
În curs de autorizare.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru, Piriproxifen
Concentratie Substanta Activa 267 gr./Litru; 276 gr./Litru; 10 gr./Litru
Concentratie de utilizare 2-4%
Combate activitatea Furnicilor, Gandacilor, Puricilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.