JT Eaton, SUA

Fondată în 1932 de către Jasper T. Eaton, compania a inceput ca o un magazin de comandă prin poştă pentru produsele de combatere a dăunătorilor pentru uz profesional.

Z. Stanley Baker a cumpărat compania în 1949. Niciodată satisfăcut, Stanley a dezvoltat produse noi şi inovatoare pentru operatorii profesionişti de combatere a dăunătorilor.

În 1962 Stanley a inventat momeala bloc de parafină, care este standard in industria de azi.

Din nou în 1979 Stanley a dezvoltatat  prima placa adeziva,  aşa cum le cunoaştem astăzi. Înainte de asta, unii profesionişti foloseau radiatoarele masinilor  pentru a topi lipiciul industrial pe care il intindeau pe bucati de lemne sau cartoane

De atunci, J.T. Eaton s-a perfectionat in a crea produse inovatoare pentru industria de combatere a dăunătorilor, precum şi industria de retail. Recent J.T. Eaton a lansat un insecticid pentru gandacii Bug Bed care este extrem de eficient, statii de intoxicare Top Loader si pachetele cu momeala de tip toss.In 2007 JT Eaton a sarbatorit 75 de ani de existenta, sarbatorind cu multe promotii pentru clientii lor.

J.T. Eaton este o afacere de familie care oferă o linie completă de produse concepute pentru a ajuta profesioniştii din domeniul de prevenire si exterminare a dăunătorilor oferind servicii de inalta calitate clientilor.

Produsele J.T. Eaton sunt disponibile într-o varietate mare de dimensiuni, după caz​​, pentru a se potrivi oricarui utilizator, in functie de necesitate.