Informatii despre noi, S.C. PestControl Expert S.R.L.

PestControl Expert este brandul sustinut prin compania Pestcontrol Expert S.R.L. . Ne mandrim ca suntem unul din cei mai puternici distribuitori Bayer din Romania dar reprezentam si cei mai puternici producatori de echipamente si masinarii de pulverizat pesticide la nivelul Europei: IGEBA din Germania si TIFONE din Italia. Incepand cu anul 2014 reprezentam producatorul de raticide PELGAR INTERNATIONAL ce este localizat in Marea Britanie. La produsele non-chimice ne laudam cu cei mai buni din lume, brandul CATCH MASTER ce se localizeaza in Brooklyn New York.

Avem peste zeci mii de clienti persoane fizice si peste 600 companii de Deratizare, Dezinsectie, Dezinfectie in portofoliul. Suntem alaturi de ei permanent 24 ore din 24 si 7 zile din 7. Toti membrii echipei noastre sunt tineri, plini de energie si bunavointa, cu abilitatilor tehnice si profesionalism. 

Cel mai important obiectiv pe care il avem este sa schimbam "lumea" mangementului daunatorilor de igiena publica si de a o aduce la nivelul European. 

Etapa veche, cea a non-profesionalismul, nu va mai fi acceptata. In mod cert cumparatorii finali de servicii sau produse vor fi interesati de o relatie mult mai deschisa si transparenta motiv pentru care stapanirea informatiilor de combatere va fi obligatorie. Daca acesta este si scopul dumneavoastra, sa fiti stapani pe situatie, veti gasi un sprijin valoros si de incredere in PestControl Expert.

Vom veni in sprijinul dumneavoastra cu toate noutatile tehnice si cu consultanta gratuita. Va vom prezenta produse noi si moduri de aplicare prin intermediul site-urilor noastre, a canalului de FACEBOOK, de YOUTUBE dar si prin intermediul CONFERINTELOR pe care le organizam.

Daca alegeti sa lucrati cu noi va asiguram ca va puteti baza nu doar pe un furnizor serios, ci si pe un consultant tehnic, care e mereu gata sa va raspunda la intrebari si e mereu in cautare de noi solutii.

S.C. PestControl Expert S.R.L.
Reg. com.: J40/14657/2012
CUI: RO 31008225
Cont IBAN: RO36 INGB 0000 9999 0334 1137,
Banca: ING Bank, Balcescu
Sediul Social: str. Sfintii Voievozi, nr. 65, sector 1, Bucuresti
Punct de lucru: str. Costache Marinescu nr 1, sector 1, Bucuresti