Fogger Igeba TF 65 / 20E

Pentru comanda puteti folosi formularul de contact sau ne puteti contacta telefonic la numarul 4.021.311.14.22
SAU

Igeba TF 65/20 E este un generator de ceata de inalta performanta. Chiar daca este fix in spatii inchise sau montat pe un vehicol pentru aplicari in aer liber, Igeba TF 65 va fi la nivelul asteptarilor tale.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Igeba TF 65 este un generator de ceata de inalta performanta. Chiar daca este fix in spatii inchise sau montat pe un vehicol pentru aplicari in aer liber, Igeba TF 65 va fi la nivelul asteptarilor tale.

Acest aparat este proiectat pentru folosirea cu oricare dintre insecticidele sau dezinfectantii pentru controlul daunatorilor, dezinfectie, controlul produselor de depozit, etc. Cei 50 C.P. ii ofera un debit de 75 litrii/ora pentru efectuarea unui tratament eficient atat in interior cat si la exterior. Chiar si solutiile pe baza de apa pot fi aplicate foarte usor. Toate acestea fac din Igeba TF 65 un generator de ceata de inalta performanta ce are un raport foarte bun calitate/pret folosit pentru aplicarea substantelor intr-o gama larga de probleme.

Caracteristici:

  • -Rezervor de combustibil realizat din inox;
  • -Tub de ceata realizat din inox;
  • -Pompa de aer realizata din inox;
  • -Un nou tip de carburator;
  • -Rezervor solutie de la HD-PE cu sistem rapid de cuplare;
  • -Standard Igeba TF 65 este echipat cu o solutie pneumatica/ mecanica de urgenta cut-off device;
  • -Pentru formulari bazate pe apa sau ulei;
  • -Optional se poate comanda si varianta rezistenta la acid pentru aplicarea unor dezinfectanti mai agresivi.

 

Variante si optiuni:

TF-W 65/20 E - Model precum TF-65/20E, dar echipat cu tub special pentru solutile pe baza deapa. Debit maxim de pulverizare 40 litri/ora.

TF-W 65/20 EL – Model precum TF-W65/20E cu sistemul solutei realizat sa rezistente la solutiacide. Debit maxim de pulverizare 40 litri/ora.

Kit conversie a solutilor pe baza de ulei, petroliere pentru (TF-W 65/20E) (65-37-000-00).

Kit conversie a solutilor pe baza de apa pentru TF-65/20E (65-36-000-00).

Rezervor de solute de rezerva de 20 litri HD-PE include toate anexele (66-01-000-00)

Dispozitv de fxare rapida pe vehicul sau troller pentru TF-65 (65-15-000-00).

Igeba TF 65 aplica solutii pe baza de ulei cu tubul standard de ceata. Un tub de ceata special “W” se poate comanda pentru formulari pe baza de apa.

Informaţii adiţionale

Dimensiune Aparatura Purtabila
Capacitate Rezervor 20 litri
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 10.0000
Producator Igeba
Tip Protectie Nu
Tip Aparatura Termonebulizatoare 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.