Racord AquaStop

Disponibilitate: Stoc terminat

20,16 RON
Pretul contine TVA
Supapa inchide alimentarea cu apa atunci cand accesoriul este scos

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Racord AquaStop 12.5mm & 15mm

Conectorul AquaStop are o supapa interna care opreste fluxul de apa atunci când un accesoriu (de exemplu, un pistol) este deconectat. Acest lucru va permite sa nu va mai duceti pana la robinet pentru a opri apa atunci cand doriti sa schimbati accesoriile. De asemenea, va ajuta să economisiti apa in gradina, deoarece opreste fluxul de apa, astfel incat mai putina apa este risipita.

Disponibil si in varianta de 15mm & 19mm

Informaţii adiţionale

Lungime Nu
Diametru Nu
Arie de acoperire Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.