Furtun Flexi

Disponibilitate: Stoc terminat

129,56 RON
Pretul contine TVA
Furtun Flexi cu 4 straturi cu ranforsari

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Furtun Flexi

Furtunurile Flexi sunt ideale pentru gradinari care prefera flexibilitatea si usurinta de utilizare combinata cu proprietati anti-rotire.
Furtun Flexi cu lungimea de 25m si diametrul de 15mm
4 straturi cu ranforsari longitudinale
Garantie 10 ani

Disponibil si in variantele:
- lungime 25m, diametrul 19mm
- lungime 50m, diametrul 15mm
- lungime 50m, diametrul 19mm 

Informaţii adiţionale

Lungime 21m - 30m, 41m - 50m
Diametru 15mm, 19mm
Arie de acoperire Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.