Carucior metalic pentru furtun 90 m

Disponibilitate: Stoc terminat

407,87 RON
Pretul contine TVA
Carucior metalic montat pentru furtun 90m

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Carucior metalic montat pentru furtun 90m

Aceasta gama a fost dezvoltata de catre gradinari pentru gradinari, cu dorinta de a rezolva toate micile complicatii care pot aparea in gradinarit.

Robust si durabil: Proiectat cu materiale de calitate, aceasta rola rezista testului timpului. Ea are o garantie de 2 ani si la fel ca toate produsele Hozelock, piesele de schimb sunt disponibile in service.

Rulare simpla:  Rularea furtunului cand este plin cu apa poate fi foarte complicata asa ca am dezvoltat aceste carucioare pentru a putea rula furtunul foarte usor. Cu un diametru foarte mic al tamburului si o manivela pentru rulat foarte mare, rularea furtunului nu a fost niciodata mai simpla.

Gata de utilizare:  Asamblate si gata de utilizare, aceste carucioare mari au foarte multe caracteristici ce va ajuta.

Usor de mutat: Cu maner de remorcare foarte lung, roti supradimensionate si osie din otel, mutarea caruciorului este foarte simpla.

Stabil : Caderea carucioarelor la derularea furtunului este problema numarul unu a gradinarilor. Asa ca am dezvoltat acest carucior cu o baza mai lata si un centru de greutate mai jos ceea ce il face foarte stabil. Cand este in pozitia dorita, rotile se ridica putin de la sol pentru a preveni caderea caruciorului la derularea furtunului.

Usor de depozitat: Manerul de remorcare telescopic ajuta la o depozitare mai usoara intr-o magazie sau intr-un garaj.

Pe scurt, fiecare detaliu a fost conceput pentru a face pur si simplu acest carucior cel mai bun de pe piata.


Furnizat cu 2 conectori furtun 

Informaţii adiţionale

Lungime > 50m
Diametru Nu
Arie de acoperire Nu
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 6.0000
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.