Aspersor rotund Plus 254 m2

Disponibilitate: Stoc terminat

95,01 RON
Pretul contine TVA
Aspersor rotativ pe sanie, cu doua tipare de pulverizare

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Aspersor rotund Plus 254m2

Aspersor cu patru brate rotative care functioneaza fie ca un jet pentru udarea gazonului si a plantelor, fie ca o pulverizare fina pentru udarea plantelor delicate sau a rasadurilor
Rotirea butonului rosu schimba modul de pulverizare.
Montat pe sanie pentru a putea fi folosit pe orice tip de suprafata.
Acoperire maxima 254m2 (18m diametru)

Informaţii adiţionale

Lungime Nu
Diametru Nu
Arie de acoperire 200 - 300 m2
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.