Aspersor rotund Plus 314 m2

Disponibilitate: Stoc terminat

43,19 RON
Pretul contine TVA
Acoperire ultra uniforma datorita motorului alimentat cu apa si 5 duze

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Aspersor rotund Plus 314m2

Aspersorul rotund Plus este un aspersor de ultima generatie. Acesta este special conceput pentru a oferi o acoperire cu apa uniforma 100% indiferent de presiunea apei (1-10 bari).
Aspersorul poate uda un cerc complet sau o parte dintr-un cerc. Ajustarea este foarte simplu de facut: glisati inelele de setare de culoare rosie.
Dotat cu 5 jeturi care ofera o acoperire maxima de 314m2 sau cu diametrul de 20m. Perfect pentru peluze si borduri.
Aspersorul este montat pe un cui de metal solid, care ofera stabilitate atunci cand este impins pe gazon sau pe o bordura.
Este dotat cu un motor cu viteze ultra-performant alimentat cu apa care opereaza la orice presiune a apei.
Garantie 2 ani. 
Acoperire maxima 314m2 (20m diametru)

Informaţii adiţionale

Lungime Nu
Diametru Nu
Arie de acoperire 300 - 400 m2
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.