Aspersor Multi

Disponibilitate: Stoc terminat

75,81 RON
Pretul contine TVA
8 tipare de pulverizare cu diferite forme

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Aspersor Multi 79m2

8 tipare de pulverizare cu diferite forme: semicer mic, semicerc mare, burnita, fasii, cerc mic, cerc mare, patrat si jet la distanta pentru gradini mici.
Dotat cu un inel de reglare aderent pentru a schimba modelele de pulverizare chiar si cu mainile ude.
Montat pe o sanie pentru a avea stabilitate pe orice suprafata.
Acoperire maxima 79m2 (10m diametru)

Informaţii adiţionale

Lungime Nu
Diametru Nu
Arie de acoperire 50 - 100 m2
Modalitate de ambalare 1 unitate
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Hozelock 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.