Insecticid Goliath Gel, 35 gr.

Disponibilitate: Stoc terminat

142,80 RON
Pretul contine TVA
Gel gandaci Goliath este un tratament foarte eficient pe baza de gel ce contine ca si substanta activa Fipronil si o momeala foarte puternica pentru gandaci.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Gel gandaci Goliath este un tratament foarte eficient pe baza de gel ce contine ca si substanta activa Fipronil si o momeala foarte puternica pentru gandaci. Gandacii vor incepe sa consume insecticidul in cateva minute si vor muri in cateva ore dupa ingerare. Substanta activa se raspandeste usor prin colonia de gandaci si se foloseste de tendinta gandacilor de a manca ceilati gandaci morti sau fecalele acestora. Cu ajutorul acestui gel se poate extermina cu usurinta o intreaga colonie de gandaci.
Este de ajuns doar o picatura pe un metru patrat pentru ca acest produs sa fie eficient. In cazul unei infestari masive se recomanda o aplicare mai abundenta.
Substanta activa: 0.05% fipronil
Metoda de ambalare: 35 g

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.0400
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Basf
Tipuri Aplicare Aplicare directa
Substanta Activa Insecticide Fipronil
Concentratie Substanta Activa 0.5gr /Kg
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor
Modalitate de ambalare 1 unitate
Tip stare Gel 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.