Insecticid Ghilotina i05 PermDust

Disponibilitate: Stoc terminat

Ghilotina i05 PermDust este un insecticid sub forma de pulbere ce se aplica ca un tratament de banda pe podea si intersectii de perete, pentru controlul insectelor taratoare sau tratament local la crapaturi, fisuri si alte adaposturi, pe cuiburile viespilor.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Ghilotina i05 PermDust este un insecticid sub forma de pulbere ce se aplica ca un tratament de banda pe podea si intersectii de perete, pentru controlul insectelor taratoare sau tratament local la crapaturi, fisuri si alte adaposturi, pe cuiburile viespilor.

Substanta activa: 0.5% 

Doza de aplicare este de 10-25g / m2.

Este ideal pentru aplicare in zonele unde insecticidele pe baza de lichid nu se pot aplica. (ex: goluri sau instalatii electrice s.a.).

Pentru controlul general al insectelor taratoare sau a insectelor in stadiu de repaus, acesta poate fi aplicat manual sau cu prafuitoare motorizate. Ghilotina i05 PermDust ofera un control excelent impotriva viespilor.

 Ghilotina i05 PermDust este usor de folosit, are o formulare (DP) ce contine ingredienti activi ce sunt amestecati cu o umplutura de dimensiuni mici impreuna cu agenti de antiaglomerare si adjuvanti pentru a produce un produs care sa nu curga. Aceasta formulare nu este miscibila cu apa (spre deosebire de formularea WP).

Aceasta formulare este simplu de folosit, reperati o zona infectata si trasati o banda, daunatorul va prelua doza letala in timp ce se va plimba prin pulberea Ghilotina i05 PermDust.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.5000
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Ghilotina
Tipuri Aplicare Aplicare directa
Substanta Activa Insecticide Permetrin
Concentratie Substanta Activa 0.5%
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Furnicilor, Gandacilor, Gargarite, Paianjenilor, Plosnitelor, Viespilor
Modalitate de ambalare 1 bucata
Tip stare Pulbere 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.