Erbicid Compas SL, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Compas este un erbicid sistemic selectiv, absorbit prin frunze si radacini care actioneaza ca un regulator de crestere asupra buruienilor dicotiledonate anuale si perene.


 Retras de la data de 25.07.2013 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Compas

Substanta activa: dicamba 480 gr/litru

Caracteristici: Compas este un erbicid sistemic selectiv, absorbit prin frunze si radacini. Acesta actioneaza ca un regulator de crestere. Este eficient impotriva buruienilor dicotiledonate anuale si perene, buruienilor cu frunze late ce afecteaza culturile de cereale, porumb, sorg, gazon, trestia de zahar, pasuni. Acesta poate fi folosit in combinatii cu multe alte erbicide.

Mod de utilizare: Se foloseste cu preponderenta in culturile de porumb, impotriva buruienilor dicotiledonate anuale si perene cu un dozaj de 0.6 l/ha postemergent.

Producator: Gharda Chemicals Ltd, INDIA

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Porumb Dicotiledonate anuale si perene Postemergent, cand buruienile au 4-6 frunze 0.6 l/haInformaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Dicamba
Concentratie Substanta Activa 480 gr/litru
Cultura porumb
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SL - concentrat solubil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Gharda Chemicals 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.