Moluscocid LimaDisque

Disponibilitate: Stoc terminat

LimaDisque este un moluscocid granulat de raspandire lenticular pentru combaterea tuturor tipurilor de melci fara cochilie de pe plantele ornamentale, capsuni, salata si varza.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Moluscocid LimaDisque

Substanta activa: 30 gr/kg Metaldehyde

Caracteristici: LimaDisque este un moluscocid granulat de raspandire lenticular pentru combaterea tuturor tipurilor de melci fara cochilie de pe plantele ornamentale, capsuni, salata si varza. Datorita cantitatii reduse de substanta activa, este bland pentru mediu, dar totusi 100% eficient. Prin procedeul special de producere, nu se dizolva la umezeala sau ploaie abundenta si este rezistent la mucegai. Granulatul fara praf are un efect excelent ca momeala. Nu este toxic pentru albine ! Protejeaza aricii si alte animale folositoare pentru combaterea daunatorilor. Este admisa utilizarea in zona caselor si a gradinilor mici.

Mod de actiune si utilizare: Avand in vedere ca melcii sunt in principal activi in timpul noptii, COMPO fara melci LimaDisque se aplica cel mai bine seara.Dupa infestare sau o data cu apelul de avertizare din procedeul cu momeala, se imprastie uniform intre culturile de plante.Dupa caz se repeta la interval de 7-21 zile. Maxim 2 aplicari pe cultura, respectiv pe an. Culoarea tipica faciliteaza aplicarea si controlul. Atata timp cat granulele sunt vizibile, melcii sunt atrasi. Efectul substantei se bazeaza pe o deshidratare a melcilor. Daca pierderea lichidului corporal este compensata de exemplu prin ploaie de scurta durata, succesul combaterii poate fi prejudiciat. in conformitate cu noile descoperiri stiintifice, celulele vitale ale mucoasei melcilor sunt distruse de metaldehida. Acest efect este ireversibil si nu se anuleaza prin umiditate. Substanta este toxica pentru animalele de companie. Se tine departe de animalele de companie. Nu se pune in gramajoare. Granulatul varsat se strange cu matura si se indeparteaza imediat. In cazul ingerarii accidentale de catre animalele de companie, se cheama imediat medicul veterinar si se prezinta ambalajul.Datorita aplicarii substantei stabilita prin aprobare, albinele nu sunt periclitate (B3). Substanta este clasificata ca nedaunatoare pentru populatiile din speciile de gandaci (Aleochara bili-neata), tarantule (Pardosa, amentata und palustris) si gandaci rapitori (Poecilus cupreus und Pterostichus melanarius). Produsul si resturile sale, precum si recipientul si pachetele goale nu se arunca in apa.Varza, culturile de legume (cu exceptia condimentelor,plantelor medicinale, plantelor de ceai): in anul de tratament nu se nu se furajeaza granele curente. Nu se admite utilizarea produsului in apele de suprafata sau cele de coasta.

Plante tratate: Plante ornamentale, Capsun, Salata, Varza

Daunatori combatuti: Limacsi

Producator: Frunol, Germania

Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Moluscocide Metaldehida
Concentratie Substanta Activa 30 gr/kg
Cultura Nu
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare RB - ready bayt
Modalitate de ambalare 3x300 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.9000
Producator Frunol 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.