Insecticid Foval MZ, 750 ml

Disponibilitate: Stoc terminat

34,51 RON
Pretul contine TVA

Foval MZ este un insecticid spray pentru muste si tantari.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Foval MZ este un insecticid gata pentru folosire, este indicat sa fie folosit in mod special pentru dezinsectia spatiilor civile, precum locuinte, localuri, comunitati, hoteluri, restaurane, spatii industriale, medii rurale. Prezenta substantelor active, si anume - sinergizantul, piperonibutoxid - acestea ii amplifica actiunea si durata de actiune.Foval MZ este ideal si in combaterea insectelor zburatoare.

Substanta activa: Cipermetrin 0.16g, Tetrametrin 0.04g, Piperonil butoxid 0.20 g

Combate activitatea: muste, viespi, tantari, musculite si alte insecte zburatoare.

Modalitate de folosire: produsul se aplica pe pereti si pe mobilier, insistand in colturile, fisurile sau crapaturile unde insectele isi pot face cuib. 

Producator: Kollant.

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.7500
Utilizare Populatie
Producator Kollant
Tipuri Aplicare Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Cipermetrin, Piperonilbutoxid, Tetrametrin
Concentratie Substanta Activa 1.84g/l; 0.46 g/l; 2.30 g/l
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Mustelor, Tantarilor
Modalitate de ambalare 750ml
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.