Insecticid Forza 50 SC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

214,20 RON
Pretul contine TVA
Forza 50 SC se prezintă sub formă de suspensie concentrată de culoare albă, foarte slab solubilă în apă. Suspensia de lucru nu are miros, nu înfundă duzele aparatelor de dispersie şi nu pătează.
Produsul este ambalat la flacon de 1 litru.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Contine: 50 gr / l Alphacypermethrin substană activă.
Proprietăti fizico- chimice: Forza 50 SC se prezintă sub formă de suspensie concentrată de culoare albă, foarte slab solubilă în apă. Suspensia de lucru nu are miros, nu înfundă duzele aparatelor de dispersie şi nu pătează.
Mod de ambalare: Flacon de 1 litru
Grupa de toxicitate: III Moderat Toxic

MODUL DE DOZARE
INTRUCAT ESTE FORMULAT SC SE DILUEAZA NUMAI IN APA.

EXTERIOR: Tratamente AVIO / tratare sistem ULVSe aplica in doza de 100 ml / 20- 50 litri apa /ha.Combaterea larvelor de tantari. Se recomanda ca larvicid in ape statatoare , poluate, in care nu sunt pesti.Se dilueaza 5 ml. de FORZA 50 SC in pana la 5 litri de apa si se stropesc zonele incare se dezvolta larvele.

Daunatorul Tratament/ mod de infestare  Doza in ml la 5L de apa/ 100mp
Tantari tratament initial/ infestare severa 40
  tratament intretinere/ infestare usoara 25
Muste tratament initial/ infestare severa 60
  tratament intretinere/ infestare usoara 30
Gandaci, plosnite, purici, furnici, capuse tratament initial/ infestare severa 60
  tratament intretinere/ infestare usoara 30

 

Forza 50 SC se aplică prin stropire cu aparatură clasică sau alte echipamente uzuale. Un volum mai mare de soluie se aplică pe suprafete absorbante.

Dispersia soluiei se face pe benzi de 30 cm în jurul încăperilor la intersecia peretelui cu pardoseala, în jurul tocurilor de la uşi şi ferestre, pe pereii din spatele caloriferelor, mobilierului, frigiderului, etuvelor, în zona de trecere a evilor (calorifer, gaz, apă), pe pereii din grupurile sanitare pâna la 1,5 metri înălime, precum şi toate zonele în care s-a stabilit o infestare cu insecte. La exterior se tratează prin stropire: magazii, grajduri, rampe de gunoi, căile de acces spre ele, precum şi vegetaia din împrejurimi, evitându-se contactul cu furajele animalelor.

 

TOXICOLOGIE
Forza 50 SC prezintă o moderată toxicitate acută orală şi o scăzută toxicitate cutanatăasupra mamiferelor.
Forza 50 SC este uşor iritantă asupra pielii şi ochilor.
Forza 50 SC  nu are efecte negative asupra peştilor şi păsărilor, nu prezintă pericole pentru oameni şi animale domestice, nu se acumulează în mediu
Forza 50 SC  este recomandat în România pentru aciuni de igenizare generală a clădirilor de interes public: spitale, cantine, restaurante, şcoli, grădinie, hoteluri, săli de spectacol şi locuine.
Forza 50 SC  poate fi utilizat şi la dezinsecia spaiilor înainte de depozitarea produselor agro -alimentare, împotriva dăunătorilor- problemă ce apar în timpul depozitării: (Tribolium  castaneum- Gândacul roşcat al făinii,Sitophylus oryzae - Gărgăria orezului, Rhizopertha dominica – Cariul cerealelor)

MOD DE ACIUNE: Forza 50 SC are un rapid efect insecticid de contact şi ingestie. Excelenta sa stabilitate oferă  garantia unei combateri eficiente pe o perioadă lungă de timp, realizând procente de mortalitate de peste 90% pentru un interval cuprins între 90 - 120 zile.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Utilizare Profesionala
Producator Agriphar
Tipuri Aplicare Pulverizare
Substanta Activa Insecticide Cipermetrin
Concentratie Substanta Activa 50 g/litru
Concentratie de utilizare sub 1%
Combate activitatea Nu
Modalitate de ambalare 1 litru
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.