Insecticid Fog 5

Disponibilitate: Stoc terminat

78,90 RON
Pretul contine TVA
Substanţă fumigenă caldă, gata preparată, pentru combaterea insectelor zburătoare şi târâtoare din încăperi.Utilizare universală, inclusiv în industria alimentară. Contine: Extract de piretru 25% si piperonilbutoxid 40 g/l.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

SUBSTANŢE ACTIVE
Extract de piretru 25% (30 g/l) + piperonilbutoxid (40 g/l).
EFECT
Efect rapid, imediat şi efect de alungare prin contactul cu stropii de substanţă, respectiv cu stratul proaspăt depus pe suprafeţe.Nu are efect pe termen lung.
CANTITATE
Insecte zburătoare: 0,5 l/1000 m3
Insecte târâtoare: maxim 3 l/1000 m3
PARTICULARITĂŢI
Descompunere rapidă a substanţei active de piretru prin fotoliză. Risc rezidual redus. Preparatele cu efect lent pot fi combinate cu un fumigen adiacent FOG 5 (efect imediat, efect de alungare în special la gândaci).Metodă de combatere spectaculoasă şi foarte eficientă. Substanţă fumigenă de condensare, densă, de culoare albă, timp lung de menţinere în aer, bună răspândire.
AMBALAJ
Cutie de tablă, albă, de 10 litri
Avizat de Ministerul Sanatatii Publice, nr. 271 BIO/18.06.10
din 18.06.2007.

 

Produs de Frowein, Germania

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Frowein
Tipuri Aplicare Termonebulizare
Substanta Activa Insecticide Extract de piretru
Concentratie Substanta Activa 30 gr./Litru 40 gr./Litru
Concentratie de utilizare gata preparat
Combate activitatea Gandacilor, Gargarite, Moliilor, Mustelor, Tantarilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.