Insecticid Talstar 10 EC

Disponibilitate: Stoc terminat

Talstar 10 EC este un insecto-acaricid care se aplica foliar, prin stropire, la avertizare, in fazele de dezvoltare, actionand prin contact si ingestie. Are actiune preventiva si curativa, asigurand persistenta pe frunze.


Retras de la data de 15.05.2010 conform Deciziei CE nr. 2009/887/CE privind neincluderea substantei active bifentrin in Anexa I la Directiva 91/414/CEE si retragerea autorizatiilor pentru produsele de protectie a plantelor care contin aceasta substanta.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecto - Acaricid Talstar 10 EC

Substanta activa: Bifentrin 100 gr/litru

Caracteristici: Talstar 10 EC este un insecto-acaricid care se aplica foliar, prin stropire, la avertizare, in fazele de dezvoltare, actionand prin contact si ingestie. Are actiune preventiva si curativa, asigurand persistenta pe frunze.

Mod de actiune si utilizare: Se aplica dupa inflorire, dupa ce inainte de inflorire s-a aplicat un acaricid-ovicid, pentru mentinerea populatiei de paianjeni sub pragul economic de daunare. Tarziu, in timpul vegetatiei (iulie-august), in cazul unei densitati mari a paianjenului, se va folosi acaricid. Doua tratamente dupa inflorire cu Talstar 10 EC mentin sub control paianjenii. Talstar 10 EC este compatibil cu majoritatea pesticidelor de uz curent.

Timp de pauza: dupa aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare: 7 zile: castraveti, sfecla de zahar.

Plante tratate: Sfecla de zahar, Varza, Castraveti, Tomate, Vinete, Ceapa, Coacaz, Mar, Trandafir, Piersic, Prun, Vita de vie

Insecte si acarieni combatuti: Buha gama, Buha verzei, Albilita rapitei, Paianjenul rosu comun, Musca miniera a solanaceelor, Musculita alba de sera, Tripsul tutunului, Minierul circular al marului, Acarianul rosu al pomilor, Molia vargata, Molia orientala, Paduchele verde, Viespea semintelor de prun, Molia vitei de vie.

Producator: FMC, SUA

Cultura Agentul daunator Doza
Castraveti Paianjenul comun 0.04%
Castraveti sera, Tomate, Vinete Musculita alba 0.05%
Tomate Musca miniera 0.05%
Varza Buha verzei, Albilita 0.035%
Ceapa Tripsi 0.5%
Sfecla Buha verzei, Buha gamma 100 ml/ha
Mar Minierul circular, Acarianul rosu  0.04%
Piersic Molia orientala, Molia vargata, Afide 0.04
Prun Viespea samburlor 0.04%
Coacaz Paianjenul rosu comun 0.04%
Trandafir Paianjenul rosu comun 00.4%
Vita de vie Molia strugurilor 0.2 l/ha
Paianjenul rosu comun 0.3 l/ha
Porumb Viermele vestic al radacinilor 0.2 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Bifentrin
Concentratie Substanta Activa 100 gr/litru
Cultura castraveti, ceapa, coacaze, mar, piersic, tomate, varza, vita de vie
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 10 ml
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.0100
Producator FMC Chemicals 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.