Insecticid Flytrin

Disponibilitate: Stoc terminat

81,03 RON
Pretul contine TVA
Insecticidul Flytrin este o substanta ce contine permethrin 6gr./Litru cu o diluatia recomandata 1-2%. Flytrin este indicat pentru a fi folosit in zone industriale si institutii, cladiri publice, transportul in comun, depozite agricole, depozite in general si ferme de animale.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Flytrin era un control bun impotriva daunatorilor localizati in zonele domestice sau industriale in special tantari, muste, gandaci, etc.

Incredientul sau activ Permetrin este un insecticid piretroid care actioneaza prin contact si ingestie. Mutumita absentei fazei gazoase, spatiile tratate se pot intoarce imediat la parametrii lor normali de functionare. Permetrin are o buna actiune de alungare si o actiune remanenta mutumitoare. In timp ce organofosfatele si carbamatele sunt inhibitori ai colinestrazei, piretroidele actioneaza direct asupra sistemului nervos central si periferic, cauzand hiper-excitabiltate, tremurat si convulsii. Consecinta acestei activitati nervoase excesive, transmisia impulsurilor este blocata, se instaleaza paralizia si insecta moare.

Permetrinul prezinta o suma de caracteristici remarcabile care il pozitioneaza ca fiind un insecticid extrem de interesant din punct de vedere al mediul ambiant. Nu este fotosenzitiv, este aproape insolubil in apa , nu este fitotoxic in doze normale de folosinta,fiind in acelasi timp complet biodegradabil; toxicitatea sa fata de pesti si /sau mamifereeste extrem de scazuta.

Aplicatiile Flytrin-ului: Flytrin este indicat pentru a fi folosit in zone industriale si institutii, cladiri publice, transportul in comun, depozite agricole, depozite in general si ferme de animale.
Produsul diluat poate fi folosit cu ajutorul oricarui aparat de pulverizat.
Pentru controlul majoritatii daunatorilor, Flytrin ar trebui folosit la o rata de 1-2%(100-200 gr. in 10 litri de apa), in functie de gradul de infestare.In cazul gandacilor zburatori, si in particular in al daunatorilor mai rezistenti se recomanda folosirea produsului FLYTRIN intr-o proportie de 3-4 % (300-400 gr. in 10 litri de apa). Este bine cunoscut faptul ca, odata substanta preparata, aceasta trebuie folosita pana la finalul zilei.

Toxicitatea insecticidului Flytrin: Clasificare data de “THE WHO RECOMMENDED CLASSIFICATION OF PESTICIDES BY HAZARD”:"Permethrin Class II - Ld50 (mg/kg): 500

 

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Utilizare Populatie, Profesionala
Producator Colkim
Tipuri Aplicare Pulverizare, ULV - LV
Substanta Activa Insecticide Permetrin
Concentratie Substanta Activa 6 gr./Litru
Concentratie de utilizare 2-4%
Combate activitatea Mustelor, Tantarilor
Tip stare Lichid 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.