Capcana Fly Roll, adeziv muste

Disponibilitate: Stoc terminat

56,31 RON

50,68 RON

Pretul contine TVA
- Hartie anti muste ecologica cu dimensiunile de 15 metrii X 18 cm latime.
- Contine lipici cu atractant fermon si alimentar specific pentru muste;
- Hartie de culoare fluorescenta cu grad de reflexie ridicat;
- Desen special ce imita o populatie de muste pentru a stimula instinctul de aglomerare a insectelor si se bazeaza pe cele mai recente principii entomologice de atragere a mustelor;

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Caracteristici:
Hartie de muste atoxica, ecologica. Absolut inofensiva pentru mediu, sanatatea omului si a animalelor domestice. Rola de mari dimensiuni este in special eficienta pentru prinderea insectelor zburatoare, avand substanta atractiva fermonica pentru capturarea si controlul mustelor si insectelor zburatoare. Pentru utilizarea in grajduri de bovine, cabaline, custi de pasari, sali de muls si mai ales acolo unde este contraproductiv sa se intervina chimic.
Sistemul Fly-Roll este mult mai eficient deoarece contine:
-Lipici cu fermon atractant;
-Atractant alimentar specific pentru muste;
-Hartie de culoare fluorescenta cu grad de reflexie ridicat;
-Desen special ce imita o populatie de muste pentru a stimula instinctul de aglomerare a insectelor;
-Se bazeaza pe cele mai recente principii entomologice de atragere a mustelor;

Folosire:
Se agata pe un cui sau un carlig, se scoate o parte din banda astfel incat sa se obtina un colt fara lipici si se deruleaza cantitatea dorita (50-100cm). Cand suprafata expusa este acoperita de insecte sau cand banda nu mai este lipicioasa se va taia portiunea uzata cu lama atasata si se va derula o noua portiune de banda curata in cantitatea necesara. Fly-Roll poate fi intins pe lungimea dorita si fixata atat vertical cat si orizontal (in acest ultim caz verificati daca partea lipicioasa este pozitionata corect). Banda poate fi taiata bucati si pusa in diverse locuri dupa necesitati.

Dimensiuni: 15 metrii X 18 cm

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.5000
Producator Kollant
Tip capcana Adeziva
Material Hartie
Combate activitatea Mustelor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.