Finicon, capcana plosnite

Disponibilitate: Stoc terminat

7,14 RON
Pretul contine TVA
Dimensiuni: 60 x 115 x 3 mm
Material: carton
Unitate de masura: buc

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Acest detector este extrem de util pentru identificarea timpurie in cazul infestarilor cu plosnite .
Prin designul sau subtire aceasta capcana se poate plasa lipita pe marginea interioara a patului, in spatele noptierelor etc.
Avantaje: discret, foarte eficient, design subtire, adeziv puternic.

Informaţii adiţionale

Greutate (Kg) 0.1000
Producator Autohton
Tip capcana Adeziva
Material Carton
Combate activitatea Plosnitelor
Modalitate de ambalare 1 unitate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.