Midash 600 FS

Disponibilitate: Stoc terminat

403,30 RON
Pretul contine TVA

Midash 600 FS, este un insecticid cu actiune sistemica in seminte si plante.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

 Insecticidul Midash 600 FS are actiune sistemica in seminte si plante.

Substanta activa: imidacloprid 600 g/l

Mod de actiune : Dupa efectuarea tratamentului cu produsul Midash 600 FS, substanta activa patrunde in samanta si mai tarziu in planta avand un efect protector, actionand prin contact asupra daunatorilor din sol. Substanta perturba ireversibil functiile vitale ale centrilor nervosi ai insectelor daunatoare conducand la moartea lor. Midash 600 FS are un spectru larg de actiune si este eficace chiar si asupra daunatorilor cu rezistenta la alte insecticide.  Midash 600 FS, nu afecteaza germinatia semintelor, nu este fitotoxic. 

Mod de utilizare:  Pentru a nu diminua calitatile produsului, se utilizeaza masini de tratat care asigura o dozare precisa si o distribuire foarte uniforma a substantei pe suprafata boabelor.  La afectuarea tratamentului, produsul poate fi utilizat ca acatare sau dupa amestecarea prealabila cu apa in raport de 1 l la 0.25 l apa. Se prepara numai cantitatea necesara de solutie necesara pentru cantitatea de samanata ce se va trata intr-o zi de lucru.

Plante tratate: Grau, Porumb.

Producator: EcoPlant.

Cultura Daunatori Doza
Grau Gandacul ghebos 1 l/tona
Porumb Gargarita frunzelor de porumb 8 l/tonaInformaţii adiţionale

Producator Ecoplant
Formulare FS - suspensie concentrata tratare semintei
Substanta Activa Tratamente Seminte Imidacloprid
Concentratie Substanta Activa 600 gr/l
Tip tratament Insecticide
Seminte cereale Grau, Porumb
Greutate (Kg) N/A 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.