Rely+On Virkon, 5 kg

Disponibilitate: Stoc terminat

738,69 RON
Pretul contine TVA

Rely+On Virkon este un dezinfectant eficient de grad inalt, cu spectru larg, pentru suprafete, care imbina eficacitatea si usurinta in utilizare cu un profil excelent de siguranta si protectia mediului. Virkon este foarte usor de folosit. Este ideal pentru mentinerea unui mediu igienic cu scopul de a reduce transmiterea microorganismelor patogene prin contact cu suprafetele si echipamentul.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Rely+On Virkon este un dezinfectant eficient de grad inalt, cu spectru larg, pentru suprafete, care imbina eficacitatea si usurinta in utilizare cu un profil excelent de siguranta si protectia mediului. Virkon este foarte usor de folosit. Este ideal pentru mentinerea unui mediu igienic cu scopul de a reduce transmiterea microorganismelor patogene prin contact cu suprafetele si echipamentul.
Virkon are o formula unica ce-i confera proprietati de curatare si dezinfectie intr-un singur pas. Solutia activa se prepara prin dizolvarea tabletelor sau a pulberii in apa. Virkon contine un marker de culoare pentru monitorizarea gradului de activare al solutiei (5-7 zile de la activare, pana cand solutia se decoloreaza). Solutia este eficace si in mediu murdar permitand curatarea si dezinfectia intr-un singur pas, datorita tolerantei la materia organica. Virkon actioneaza rapid omorand 99,999% dintre microorganisme in mai putin de 10 minute, chiar si in prezenta materiei organice.

Mod de utilizare:
Dozare simpla si precisa cu ajutorul tabletelor sau al plicurilor cu pulbere de Virkon. Dozarea corecta poate fi testata cu ajutorul test strip-urilor. Curata si dezinfecteaza intr-un singur pas. Se poate folosi pentru curatarea si dezinfectia suprafetelor si echipamentelor in mediu spitalicesc, dezinfectia de rutina a zonelor de cazare, toaletelor, bailor, bucatariilor si unitatilor de catering, decontaminarea echipamentelor de laborator, dezinfectia de rutina a scaunelor si suprafetelor din clinicile stomatologice, dezinfectia extravazatelor corporale.
Aplicatii:
- Dezinfectia de rutina a suprafetelor de contact in mediul spitalicesc: saloane, clinici, sectii de chirurgie.
- Dezinfectia echipamentelor din jurul pacientului.
- Curatarea si dezinfectia zonelor clinice critice, cum ar fi: blocuri operatorii, departamentele de urgente/accidente si clinici de chirurgie dentara.
- Dezinfectia de rutina a zonelor de cazare, a toaletelor, bailor, bucatariilor si unitatilor de catering.
- Decontaminarea echipamentelor de laborator: bancuri de lucru, centrifugi, birouri, recipiente de golire a pipetelor, etc.
- Dezinfectia de rutina a scaunelor si suprafetelor din clinicile stomatologice.
- Dezinfectia extravazatelor corporale.

Date chimice:
Produs pulbere;
Spectru larg: bactericid, fungicid, virucid.
Dilutie: 1%.
Virkon ofera rapid o dezinfectie de grad inalt a suprafetelor contaminate cu virusuri transmise prin sange, cum ar fi virusul hepatitic si HIV, Norovirusurile (Boala varsaturilor de iarna sau SRSV), Coronavirusuri (SARS), bacterii gram negative si gram pozitive (E. coli si Stafilococul - tulpinile MRSA) si fungi.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 5.0000
Producator Dupont
Modalitate de ambalare 5kg
Tip Dezinfectant Pulbere 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.