Drain Bioclean

Disponibilitate: Stoc terminat

124,06 RON

29,75 RON

Pretul contine TVA
Utilizabil atat pentru bideuri cat si toalete, tancuri si fose septice. Are o mare putere de a degajara un miros extrem de placut si o rapida biodegradare.

Sub forma de tableta de 7gr. sau 100gr.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Drain Biocleaner

CARACTERISTICI:
Concentrat (in solutie apoasa)

Contine un spectru larg antimicrobian care incorporeaza formule chimice capabile sa degradeze deseurile, uleiurile, murdaria, proteinele si carbohidratatele.
Microorganismele selectate genereaza un miros placut si o biodegradare rapida. DRAIN BIOCLEAN CONCENTRAT este formulat pentru a fi folosit in canale si scurgeri, fose septice si puncte de adunare a desurilor.

Tablete ( 7 gr si 100 gr ) Aceste tablete solubile gata de folosit sunt solutia ideala pentru un control sigur si natural al mirosurilor neplacute, atat pentru bideuri cat si toalete, tancuri septice, sisteme de canalizare, fose septice, etc.v

Mod de ambalare: Flacon de 1L.

 

Produs de Colkim, Italia

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) N/A
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Colkim
Modalitate de ambalare 1 litru
Tip Dezinfectant Comprimate 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.