Insecticid Reldan 40 EC, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Reldan 40 EC este un i nsecticid cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori.


Retras de la data de 10.06.2011 in cadrul etapei I a procesului de reomologare, conform prevederilor Directivei Consiliului 91/414/CEE.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Insecticid Reldan 40 EC

Substanta activa: Clorpirifos metil 400 gr/litru

Caracteristici: Reldan 40 EC este un insecticid cu spectru larg de combatere, actionand prin contact, ingestie si vapori. Reldan este eficient impotriva multor daunatori rezistenti din culturile de vita de vie, pomi fructiferi, cereale paioase, rapita, precum si a celor din spatiile de depozitare.

Mod de actiune si utilizare: Reldan 40 EC este foarte eficient ca tratament preventiv (la eclozarea oualor) si curativ (larve de 3-7 zile). Tratamentul preventiv limiteaza riscurile atacului cu Botrytis. Este necesar sa se faca tratamente pentru fiecare generatie in parte, in functie de avertismente. Reldan se aplica pe semintele de cereale destinate consumului sau insamantarii in doza de 12.5 ml/tona, dilutia facandu-se in 0.7-1.2 l apa pentru 1000 kg cereale. Pentru dezinsectia spatiilor de depozitare se prepara o solutie de concentratie 1.25% (1.25 l produs comercial in 100 l apa) si se administreze 1 l solutie la o suprafata de 15-20 mp.
  Insecticidul Reldan poate fi folosit cu orice echipament de stropire cu volum mare sau mediu, cat si cu volum redus de minim 50 l/ha. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit variaza in functie de cultura la care se aplica tratamentul si de stadiul de dezvoltare al culturii. 

Timp de pauza: De la aplicarea ultimului tratament si pana la recoltare trebuie sa treaca 14 zile la vita de vie, 21 zile la pomii fructiferi, cereale paioase, rapita. In cazul folosirii Reldan la produsele agricole depozitate, intervalul minim de depozitare este de 90 zile pentru a respecta limita maxima de reziduuri de 3 mg/kg existenta la nivelul european.

Compatibilitate: Reldan poate fi combinat cu alte pesticide, respectand recomandarile de pe etichetele produselor. Inainte de aplicarea produsului in amestecuri, se consulta tabelele de compatibilitate si se efectueaza un test de compatibilitate.

Plante tratate: Mar, Prun, Vita de vie, Grau, Rapita, Cereale paioase, Spatii depozitare

Insecte combatute: Minierul marmorat, Viermele prunelor, Paduchele din San Jose, Molia strugurilor, Gargarita graului depozitat, Gandacelul fainii, Gargarita fasolei, Molia fructelor uscate, Gandacul ovazului

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Agentul patogen Doza
Mar Minierul marmorat 0.1%
Prun Viermele prunelor 0.1%
Mar, Prun Paduchele din San Jose 0.15%
Vita de vie Molia strugurilor 0.125%
Grau Plosnita cerealelor 1.5 l/ha
Cereale paioase Gandacul ovazului 1.25 l/ha
Rapita Gandacul lucios 1.1 l/ha
Produse agricole depozitate pentru samanta sau consum Gargarita graului depozitat, Gandacelul fainii, Gargarita fasolei, Molia fructelor uscate 12.5 ml/t
Spatii goale de depozitare Daunatorii de depozit 1.25%


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta activa Insecticide Agro Clorpirifos
Concentratie Substanta Activa 400 gr/litru
Cultura Nu
Dozaj Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare EC - concentrat emulsionabil
Modalitate de ambalare 1 litru
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 1.0000
Producator Dow Agro Sciences 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.