Erbicid Lancelot 450 WG, 100 g

Disponibilitate: Stoc terminat

Lancelot 450 WG este un erbicid postemergent sistemic,selectiv pentru cereale,actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale sau perene.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Lancelot 450 WG

Substanta activa: aminopiralid acid din sare de potasiu 30% si florasulam 15%

Caracteristici: Erbicid postemergent sistemic, selectiv pentru cereale, actionand asupra buruienilor dicotiledonate anuale sau perene. Este absorbit rapid de buruieni. Ploile survenite la o ora de la aplicare nu influenteaza eficacitatea produsului.

Mod de actiune: Poate fi aplicat de la infratire pana la formarea a doua-trei internodii in cazul culturii de grau si de la infratire pana la formarea primului internod in cazul culturii de orzoaica de primavara.

Mod de utilizare: Lancelot 450 WG poate fi aplicat de la infratire pana la formarea a doua-treimi internodii in cazul culturii de grau si de la infratire pana la formarea primului internod in cazul culturii de orzoaica de primavara. Temperatura optima de aplicare este intre 8-25° C, dar tratamentele pot fi facute incepand de la 5° C, situatie in care aparitia simptomelor este incetinita, dar efectul final nu este afectat.
  Pentru a obtine cele mai bune rezultate, se recomanda sa se erbicideze atunci cand buruienile dicotiledonate au 2-6 frunze, iar in cazul infestarilor cu palamida, maxim 10-15 cm inaltime. Volumul de apa utilizat pentru prepararea solutiei de stropit este de 100-400 l/ha.

Plante tratate: Grau, Orzoaica de primavara

Buruieni combatute: dicotiledonate anuale si perene - Amaranthus retroflexus, Anthemis arvensis, Beta vulgaris, Bifora vradians, Brassica oleracea, Capsella bura pastoris, Cardaria draba, Centaureea spp., Crysanthemum coronarium, Cirsium arvense, Consolida spp., Galinsoga parviflora, Galium aparine, Matricaria chamomilla, Myagrum perfoliatum, Papaver rhoeas, Polygonum convolvulus, Raphanus raphanistrum, Sinapis arvensis, Sonchus spp., Stellaria media si Vicia sativa.

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Grau Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 30-33 g/ha
Orzoaica de primavara Dicotiledonate anuale si perene Postemergent 30-33 g/haInformaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Aminopiralid, Florasulam
Concentratie Substanta Activa 300 gr/kg, 150 gr/kg
Cultura grau, orzoaica
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare WG - granule dispersabile in apa
Modalitate de ambalare 100 g
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Dow Agro Sciences 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.