Erbicid Goal 2 XL, 1 litru

Disponibilitate: Stoc terminat

Goal 2 XL este un erbicid pe baza de oxifluorfen 240 gr/litru, utilizat in combaterea buruienilor cu frunza lata si graminee anuale din culturile de floarea soarelui, legume, pomi fructiferi, vita de vie.


VALABILITATEA CERTIFICATULUI DE OMOLOGARE A EXPIRAT LA DATA DE 24.03.2013.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

Erbicid Goal 2 XL

Substanta activa: oxifluorfen 240 gr/litru

Modalitate de ambalare:  1 Litru

Caracteristici: Erbicid pe baza de oxifluorfen 240 gr/litru, utilizat in combaterea buruienilor cu frunza lata si graminee anuale din culturile de floarea soarelui, legume, pomi fructiferi, vita de vie. Se foloseste ca erbicid preemergent, la sol, sau ca erbicid postemergent, de contact. Cand se aplica preemergent, Goal 2 XL formeaza la suprafata solului o pelicula subtire, buruienile care germineaza fiind combatute in momentul trecerii prin aceasta pelicula. Aplicarea flexibila, spectrul larg de combatare, remanenta indelungata si efectul rapid, situeaza produsul printre cele mai eficiente erbicide pentru buruienile cu frunza lata.

Mod de actiune: Erbicidul GOAL 2 XL, este utilizat in combaterea buruienilor dicotiledonate (cu frunza lata) si unele monocotiledonate (efect secundar). GOAL 2 XL este un erbicid selectiv ce poate fi aplicat pre sau postemergent. Cand se aplica preemergent (inainte de rasarit) erbicidul formeaza o pelicula cu activitate reziduala de lunga durata (5 - 6 luni), care distruge buruienile in curs de rasarire. Fiind si un erbicid de contact, postemergent, se aplica cand buruienile au 2 - 4 frunze (maxim 7 - 10 cm inaltime). Cand se aplica preemergent, GOAL 2 XL, formeaza o pelicula subtire la suprafata solului, distrugand buruienile care rasar, in momentul in care acestea strabat pelicula. De aceea este foarte important ca solul sa fie bine pregatit inainte de aplicarea erbicidului, pentru a nu se distruge prin lucrari pelicula de erbicid. Cand se aplica postemergent, GOAL 2 XL, distruge rapid buruienile tinere, prin actiunea sa de contact. Cele mai bune rezultate se obtin cand buruienile sunt in stadiul de 2 - 4 frunze. Acoperirea buna a buruienilor cu solutia de erbicidat este esentiala pentru realizarea unei combateri maxime.

Plante tratate: Vinete, Ardei gras, Tomate, Ceapa, Floarea Soarelui, Vita de vie, Pomi fructiferi

Buruieni combatute:

- buruieni dicotiledonate: Abutilon theophrasti (teisor), Amaranthus retroflexus (stir), Chenopodium album (loboda), Convolvulus arvensis (volbura), Galinsoga parviflora (busuioc salbatic), Hibiscus trionum (zamosita), Malva parviflora (mac salbatic), Matricaria sp.(musetel), Polygonum sp. (troscot), Portulaca oleracea (iarba grasa), Raphanus raphanistrum (ridiche salbatica), Sinapsis arvensis (mustar), Solanum nigrum (zarna), Sonchus oleracea (susai), Stellaria media (rocoina), Urtica urens (urzicuta), Veronica sp. (ventrilica), Avena fatua (odos), Digitaria sanguinalis (meisor), Echinochloa grus galli (mohor lat), Poa sp.(firuta), Setaria sp. (mohor).

- buruieni monocotiledonate (partial, efect secundar)

Producator: Dow Agro Sciences

Cultura Buruieni combatute Momentul aplicarii Doza
Ardei Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Preemergent 1.5-2 l/ha
Ceapa Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 1 l/ha
Floarea soarelui Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 1 l/ha
Mar Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 5 l/ha
Par Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 5 l/ha
Prun Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 5 l/ha
Molid Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Preemergent 4 l/ha
Tomate solarii  Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 1.5-2 l/ha
Usturoi Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 1 l/ha
Vinete Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 1.5-2 l/ha
Vita de vie Monocotiledonate si dicotiledonate anuale si perene Postemergent 5 l/ha


Informaţii adiţionale

Utilizare Nu
Substanta Activa Erbicide Oxifluorfen
Concentratie Substanta Activa 240 gr/litru
Cultura ardei, ceapa, tomate, vinete
Dozaj Nu
Momentul aplicarii Nu
Buruieni combatute Nu
Tipuri Aplicare Nu
Formulare SC - suspensie concentrata
Modalitate de ambalare 100 ml
Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) 0.1000
Producator Dow Agro Sciences 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.