Raticid Diferat Pasta

Disponibilitate: Stoc terminat

29,04 RON
Pretul contine TVA
Diferat Pasta - momeala proaspata pentru uz domestic si civil, avand ca substanta activa difenacoum 0,005%.

Optiuni Intreaba Comenteaza Livrare Printeaza

Toate produsele sunt livrate prin serviciile Fan Courier. Livrarea se face doar pe teritoriul României. Tarif Livrare: aproximativ 21 ron (pentru coletele care depasesc 2 kilograme se adauga 0.8 ron per kilogram).

Termenii de livrare sunt urmatorii. În cazul apariției unor întârzieri, veți fi înștiințat telefonic de un membru al echipei Pest Control. Maxim 2 zile lucrătoare pentru produsele aflate în stocul nostru, din momentul plasării comenzii Maxim 3 zile lucrătoare pentru produsele aflate în depozitul furnizorilor noștri, din momentul plasării comenzii Variabil pentru produsele la comandă

Veți fi înștiințat prin email în momentul în care coletul pleacă de la noi, iar a doua zi veți fi contactat de agentul firmei de curierat rapid.

Produsele sunt livrate la adresa specificată de dumneavoastră ca adresă de livrare în momentul plasării comenzii. Puteți alege o altă adresă de livrare, daca nu sunteți disponibil la cea specificată atunci când sunteți contactat de agentul de livrare.

Detalii

  • Diferat Pasta - momeala proaspata pentru uz domestic si civil, avand ca substanta activa difenacoum 0,005%. Distruge toate speciile de soareci si sobolani, sobolani de canal, sobolani negri, soareci de casa, etc. Contine o substanta cu gust respingator pentru om si animalele domestice.

difenacoum substanta pura

0,005 g

substante de ademenire

pana la 100 g

UTILIZARE: plicuri gelatinoase ce se vor folosii ca atare, 25-50g in locurile frecventate de rozatoare (soareci, sobolani): locuinte, canale, santuri, gradini etc. inlocuind momeala consumata pana la disparitia completa a soarecilor si sobolanilor.

Informaţii adiţionale

Valabilitate (ani) Nu
Greutate (Kg) N/A
Producator Kollant
Substanta Activa Raticide Difenacoum
Concentratie Substanta Activa 0,05 g/kg
Tip Raticid Pasta 


Cum notaţi acest produs? *

  1 stea 2 stele 3 stele 4 stele 5 stele
Stele acordate:


Comentarii

Nume:
Telefon:
Email:
Produs: Intrebare:
Veti primi un raspuns in cel mai scurt timp.